کد خبر 1603754
تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۱
سفر پوتین حمایت قاطع چین از روسیه را ثابت کرد

به نوشته نشریه آمریکایی، شی جین پینگ تحریم‌ها را هزینه قابل قبولی برای ادامه مشارکت استراتژیکی با مسکو و ادامه دوستی خود با آقای پوتین در جهت تغییر نظم جهانی ارزیابی کرده است.

به گزارش مشرق، روزنامه "نیویورک تایمز" در تحلیلی نوشته است که سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به پکن، نشان دهنده حمایت قدرتمند مهوری خلق چین از این کشور است. بدین ترتیب، شی جین پینگ از دیدار خود با همتای روسی خود برای انتقال یک واقعیت تلخ و ناراحت کننده به غرب استفاده کرد و آن پا برجایی و حتی تقویت حمایت او از آقای پوتین است.

به نوشته این نشریه، رهبران غربی، هر چقدر هم که تلاش کردند، نتوانستند اختلافی بین روسیه و چین بوجود آورند، نه خطر دور شدن از اروپا، بعنوان یک شریک تجاری کلیدی و نه تهدید به تحریم آمریکا علیه بانک‌های چینی، شی جین پینگ را از ادامه حمایت از پوتین باز نداشت. به عبارت دیگر، تحلیلگران می‌گویند، شی جین پینگ از قبل تحریم‌ها و محدودیت‌های احتمالی را به عنوان هزینه قابل قبولی برای ادامه مشارکت استراتژیکی با روسیه مورد ارزیابی قرار داده و برای او پوتین یک دوست ضروری است که به تغییر نظم جهانی به نفع چین کمک می‌کند، بنابراین پکن بهای آن را نیز خواهد پرداخت.

نویسنده مقاله همچنین یادآوری کرده که وظیفه اصلی برای رهبران هر دو کشور "دموکراتیزه کردن روابط بین الملل" است که معنای واقعی آن در اصل، از بین بردن سلطه ایالات متحده و "ارائه فرصتی برای کشورهای منزوی برای متحد شدن حول نارضایتی های مشترک خود علیه غرب" است.

مقام کرملین: مذاکرات پوتین و شی جین پینگ بسیار موفق بود

یوری اوشاکوف، مشاور رئیس جمهور روسیه شب گذشته در یک گفتگوی تلویزیونی اعلام کرد که مذاکرات بین ولادیمیر پوتین و شی جین پینگ در پکن بسیار موفقیت آمیز و در فضایی بسیار آرام و صمیمانه انجام شد. او گفت: «جو مذاکرات غیررسمی بسیار دوستانه بود و رهبران با روحیه خوبی آمده و گفتگوی بسیار موفقی با یکدیگر داشتند. دو طرف یکدیگر را به خوبی درک کرده و به دیدگاه طرف مقابل دقت و توجه دارند.»

زاخارووا سفر پوتین به چین را رویدادی سرنوشت ساز برای کل جهان نامید

ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز معتقد است که سفر ولادیمیر پوتین به چین یک رویداد سرنوشت ساز برای کل جهان بود. او در مصاحبه‌ای گفت: این دیدار چشم اندازی برای سالهای دور و گام‌های سرنوشت سازی بود که آینده نه تنها منطقه ما، بلکه کل کره زمین را تعیین می‌کند.

علاوه بر این، به گفته زاخارووا، رسانه‌های غربی نیز به اهمیت این دیدار اعتراف کرده و ارزیابی‌های واقع بینانه‌ای از آنچه در حال رخ دادن است ارائه کردند و اکنون تمام جهان نظاره گر توافق کامل روسیه و چین در عرصه سیاست خارجی و امنیتی است.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • سید IR ۱۰:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
    1 0
    ایران، چین، کره شمالی، ونزوئلا، روسیه، کوبا، نیکاراگوئه، بلاروس، بولیوی، اکوادور، سوریه و افعانستان به عنوان مخالفان یانکستان به علاوه کشورهایی که خود را دربست در اختیار یانکیستان قرار نداده اند مانند برزیل، آفریقای جنوبی، شیلی، نیجر، هندوستان، ترکیه، ویتنام، الجزایر و .... روزگار یانکی ها را سیاه کرده و زورگویی اش را به چالش کشیده اند و دیر یا زور تبعات آن برای این قلدر فرعون سرشت آشکار خواهد شد!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس